Friday, August 30, 2013

Predstavitev lovske kamere

Ime lovska kamera ni povsem primerno, to je bila le prvotna ideja. Jaz jo je raje imenujem samostojna zunanja kamera za lokacije brez interneta. Sedaj pa se ta samostojna zunanja kamera uporablja za vse odročne kraje kjer je v bližini zgolj gsm signal. (ko govorimo v mms verziji). Če živite nekaj kilometrov stran od nadzorovanega področja je povsem dovolj tudi lovska brez funkcije mms, ki je trenutno 100 € cenejša. 


Zakaj pri nas kupiti Ltl Acorn samostojno kamero?

- rešitev vse v enem (kamera + snemalnik + vgrajen zaslon za pregledovanje /nastavitev kamere)
- neopazen nadzor v popolni temi ( blue led tehnologija 940nm)
- Možnost menjave baterij, ki zdržijo do 6 mesecev v naravi (zunaj)
- Kot videonadzor za odročne kraje
- ker je to najbolje prodajana "lovska kamera" na svetu in zasnovana v ZDA
- ker imate 1 leto garancije in poprodajne storitve.
- ker pri nas dobite originalno kamero (Na ebay-u, amazonu lahko dobite ponaredek te kamere, ki pa ni uporaben, zato prosimo da se prepričate kaj pomeni originalna Acorn kamera. )


Lovske kamere Ltl Acorn zagotavljajo kvaliteta in vzdržljivost v vseh pogojih:

Te lovske kamere so opremljene s blue led tehnologijo 940nm svetlobo , ki prikazuje sliko v popolni temu in je nevidna za človeško kot živalsko oko. MMS verzija je opremljena GSM in GPRS modulom, ki ob vstavitvi sim kartice ob zaznavi gibanja pošilje sliko preko MMS / email. Lovske Kamere Ltl Acron imajo možnost menjave baterij, ki zdržijo do 6 mesecev. Lovske kamere Ltl Acron se uporabljajo tudi kot video nadzor za odročne kraje.


Uspešno testirali mms kamero tudi pri TUŠ mobilu!

About Miha

life is not dress rehearsal, it game in its time. I like it a lot sometimes down, most time up. I am enjoying gadget, playing around with kids , mostly outdoor, playing computer games with sons,playing lego, drawning, reading book Zero to One.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment