Sunday, September 3, 2017

Navodila za lovsko kamero GUARD1-4G - 1.del

Navodila za lovsko kamero WILDGUARDER® 4G LTE GPS 12MP HD TRAIL SCOUTING CAMERA GUARD1-4G, širok objektiv/0.6s sprožilec/1080P HD/GPRS MMS

Uvod



Čestitamo za nakup vaše nove lovske kamere. Izbrali ste visokokakovosten izdelek. Navodila za uporabo so sestavni del tega izdelka. Vsebujejo pomembne informacije o varnosti, uporabi in odstranjevanju.
Pred uporabo izdelka se seznanite z vsemi operativnimi in varnostnimi navodili. Ta izdelek uporabljajte le, kot je opisano in le za izrecno določena področja uporabe.

acorn lovska kamera mms baliver 2 anteni


Hiter začetek

Kako vklopiti lovsko kamero
A.      Preklopite kamero na način ON


Opomba: Lovska kamera ima nastavljene privzete nastavitve za namen preizkušanja, tako da mora uporabnik, da bo kamera delovala,  vstaviti le SD kartico in baterije ter preklopiti kamero na ON način. Rdeča lučka bo 3-krat utripala, nato spreminjajte PIR in ir-cut filter in zvoka ''klik'' ne bo. Če je lovska kamera opremljena s črnimi ir led lučkami, ko delate ponoči, ni nobene vidne svetlobe.

B.  Preklopite lovsko kamero iz TEST na ON način




Ko uporabnik potrebuje nastavitve, prilagojene njegovim potrebam, prosimo nastavite lovsko kamero na TEST način, tako bo zaslon vklopljen, nato pritisnite na gumb ''Menu'', da vstopite v meni za nastavitve lovske kamere.

Če želite uporabiti navigacijske gumbe za pridobivanje priljubljenih nastavitev, pritisnit ''OK'' za potrditev in shranite želeno spremembo, pritisnite ''Menu'' za izhod iz trenutne strani.

Nato preklopite kamero iz TEST v ON način. Rdeča lučka bo 3-krat utripala, nato spreminjajte PIR in ir-cut filter in zvoka ''klik'' ne bo. Če je lovska kamera opremljena s črnimi ir led lučkami, ko delate ponoči, ni nobene vidne svetlobe.

lovska kamera guard1.4g

Glavne značilnosti

  podpira omrežje 4G FDD-LTE
  GPS funkcija
  MMS funkcija
  GPRS funkcija
  širokokotni objektiv 120/90 stopinj
  1080P ločljivost s polno HD video ločljivostjo
  čas sprožanja 0.6 sekunde
  IP66 vodoodporen, odporen na prah
  6-8 mesecev v pripravljenosti (4-12 baterij)

Ilustracija

Sprednji in spodnji pogled:
lovska kamera wildguarder GUARD1-4G

1.       gumb                                         9. Črna bliskavica IR 54pcs z led lučkami
2.       Mikrofon                                   10. DC 6V vtičnik
3.       PIR odkrivanje                             11. Stikalo za vklop( test/vklop/izklop)
4.       Objektiv                                     12. Gumb
5.       4G 5dbi antena                            13. barvni zaslon
6.       GPS antena                                  14. vgrajen zvočnik
7.       prostor za logotip                         15. prostor za 12 AA baterij
8.       zaznavanje svetlobe

Napajanje

  Za vstavitev baterij v napravo najprej odprite osnovno ploščo in izvlecite predelek za baterije. Ko zamenjate baterijo, zamenjajte vse baterije. Ne mešajte starih in novih baterij in ne mešajte alkalnih, standardnih in polnilnih baterij.

  Za povečanje časa delovanja lahko uporabite 12 x 1.5 V LR6/AA baterije v predelku za baterije. Bodite zelo pozorni na polarnost, ki je označena na predelku za baterije. V nasprotnem primeru naprava ne bo delovala in se lahko poškoduje.

  Če uporabljate napravo z omrežni napajalnik (ni priložen), odprite okroglo gumijasto tesnilo na osnovni plošči in priključite vtič  kabla adapterja v vtičnico za zunanji glavni adapter, ki je sedaj dostopen. Omrežni napajalnik mora dovajati 6 V napetostni tok.  Uporabite cevast vtikač katerega notranja polarnost je priključena na pozitivni pol.
Upravljanje preko glavnega adapterja je možno z vstavljenimi baterijami. Če en vir energije spodleti, se bo delovanje nadaljevalo z uporabo drugega.

Opozorilo
1.       Potisnite stikalo za vklop v položaj OFF, da izklopite kamero. Upoštevajte, da tudi v načinu OFF kamera še vedno porablja majhno količino energije baterij. Zato odstranite baterije, če se kamera ne uporablja dlje časa.

2.       Vedno imejte kamero izklopljeno, ko nameščate ali odstranjujete baterije in spominsko kartico. Odstranjevanje baterij ali spominske kartice, medtem ko je kamera vklopljena, lahko poškoduje kamero. 

lovska kamera ohišje za baterije



About Miha

life is not dress rehearsal, it game in its time. I like it a lot sometimes down, most time up. I am enjoying gadget, playing around with kids , mostly outdoor, playing computer games with sons,playing lego, drawning, reading book Zero to One.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment