Tuesday, October 2, 2018

Je kristalna stavba primerna za lovsko kamero?



NE! Lovska kamera ni potrebna tam kjer je brez/žični internet in nam dobro služijo ip kamere, ampak za skrivanje in za odročna mesta ki so pogosto brez interneta!

Lovska kamera je odličen tehnološki pripomoček, da ugotovimo kaj se dogaja na oddaljeni lokaciji,( še posebej aktualno je, če ta odročna brez interneta in elektrike). V primeru, ko kamera zazna toploto s pomočjo vgrajenega PIR senzorja in gibanje shrani posnetek na spominsko kartico ter ga hkrati pošlje v obliki MMS sporočila na vaš email, gsm ali na oba vira.
Ta lovska kamera še zdaleč ni primerna samo za lovce in opazovalce živali temveč tudi za vse ki želijo nadzor svoje nepremičnine, bodisi podjetja ali stanovanja, hiše, vikenda.
V podjetju private d.o.o. vam bomo znali svetovati o nakupu lovske kamere in vam jo ustrezno nastavili. Dosegljivi smo na 051 704 555.
About Miha

life is not dress rehearsal, it game in its time. I like it a lot sometimes down, most time up. I am enjoying gadget, playing around with kids , mostly outdoor, playing computer games with sons,playing lego, drawning, reading book Zero to One.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment