Tuesday, October 2, 2018

Vodič za nakup lovske kamere

Lovske nadzorne kamere in njihov prvi nakup je lahko zahteven če berete vse kar piše na spletu. Nočne slike so pomembne, Najbolje, da nas obiščete na tržaška 297 in odkrijete katera lovska nadzorna kamera je primerna za vas. Da bi bilo lažje smo prevedli vodič pri izbiri lovske kamere, ampak ta izhaja iz ZDA kjer so z lovskimi kamerami obsedeni. Če nas vprašate obstaja prevelika izbira,saj so testirali kar 50 lovskih kamer Acorn , Bushnell, Reconyx in druga znana imena lovskih nadzornih kamer.

Področja katera pokriva vodič nakupa lovske nadzorne kamere mms gsm

Zanima nas Kako hitro po kamera sprožila in ustvarila sliko. Koliko časa potrebuje, da ponovno slika, tore regeneracijski čas. Zanima nas koliko baterij gre v kamero in kateri tip ter čas trajanja baterij. Potem so tu LED diode ki zagotavljajo optimalne nočne slike. So lovske kamere, ki uporabljajo črne ozirioma modre led diode ki svetijo na 940Nm in so očem nevidne na razdalji več kot 1 meter. In so lovske, ki uporabljajo rdeče LED diode ki osvetljijo področje 20% dlje, a ob predpostavki da tudi žarijo rdeče. In nazadnje so tu še lovske kamere s klasičnimi bliskavicami, ki sprožijo fleš tako kot naš fotoaparat in jih uporabljamo tam kjer to živali ne moti, jih ne prestraši in povsod tam kjer ni potrebna diskretnost.

to pa še ni vse…

V nadaljevanju nas bo zanimala tudi kakovost narejene fotografije ki so od 5MP, 12MP do 20MP. 20 megapixel lovske nadzorne kamere so trenutno bolj marketinška zadeva saj gre v osnovi še vedno za 12MP le da programsko namnožijo piksle v sliki in jo slika zelo podobna 12MP če ne celo slabša v nočnih pogojih. Potem bomo tukaj spregovorili tudi o zaslonu lovske kamere. Nekatere kamere so brez, druge z zaslon. Uporaben je predvsem za test da vidimo kakšno področje bomo zajeli če damo lovske nadzorne kamere tja in kakšno če sem. Beriti naš blog o lovskih kamerah: GSM lovske kamere potrebujejo spomin in sim kartico z dobroimetjem

V podjetju private d.o.o. vam bomo znali svetovati o nakupu lovske kamere in vam jo ustrezno nastavili. Dosegljivi smo na 051 704 555. SPYSHOP,SI
About Miha

life is not dress rehearsal, it game in its time. I like it a lot sometimes down, most time up. I am enjoying gadget, playing around with kids , mostly outdoor, playing computer games with sons,playing lego, drawning, reading book Zero to One.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment